Gratis levering in België vanaf €50 - in Nederland vanaf €75 - Afhaalpunt in Lommel

Getest: AnBac Bootje en Bijtring

AnBac is een Duits speelgoed merk gemaakt uit een mix van kunststof en dennenhout. Dat zorgt ervoor dat het speelgoed van Anbac toys zo uniek is. Als er gedurende 8 uur niet met het speelgoed gespeeld wordt is het vanzelf bacterievrij. Ideaal voor thuis maar ook voor kinderdagverblijven, wachtzalen of onderweg. De gebruikte vezels zijn uit het hart van de dennenstam en zorgen voor de kenmerkende houtachtige geur. Het zelf reinigende effect van het materiaal is te danken aan het dennenhout. En dankzij de innovatie om dennenhout te mixen met kunststof, wordt er 70% ruwe olie minder gebruikt. Deze innovatie is een actieve bijdrage voor het milieu en is bekroond met het eco -label.         

     

De mening van Priscilla en Maeve over de bijtring:

Maeve heeft de bijtring van Anbac getest en goedgekeurd!
De vrolijke kleurtjes trokken al meteen haar aandacht. Ze nam de bijtring op, en begon er mee te spelen. Want de bijtring kan duidelijk ook dienen als een rammelaar. Door de gekleurde houten ringen, gaat hij fijn rammelen en geluid maken. En dat is ook net wat Maeve leuk vind om te doen. Tussen het spelen door, knabbelt ze er ook goed op. De ring behoud zijn stevigheid en laat geen sporen achter van haar geknabbel. Ook is hij groot genoeg zodat ze hem niet te diep in haar mondje zou kunnen steken.
De bijtring is van een heel lichte houtsoort gemaakt en heeft geen scherpe randjes of naden, dus doet ze zichzelf geen pijn als ze ermee wild tekeer gaat. En dat er geen naden zijn te vinden wilt zeggen dat de houten ringetjes uit 1 geheel bestaan en dus niet kunnen loskomen. Wetende dat hij ook een antibacteriele werking heeft, gaf mij gemoedsrust.
Dit is echt een verantwoord bijtspeeltje, dat ik met een gerust hart aan mijn dochter met doorkomende tandjes kan geven!

    

De mening van Mara en haar zoontje over het bootje:

Wij hebben de Anbac sleepboot getest met de zoon van 3,5jaar.
Hij was al direct enthousiast en ging op zoek naar een ander bootje of attributen om eraan te hangen. Het is heel makkelijk en licht in gebruik. Zeker handig als het door kinderhandjes gaat. Mooi vormgegeven en gebruik gemaakt van heldere kleuren. Van zodra het in het water ging, zagen we vrij snel dat we voorzichtig moesten zijn. Bij het minste beetje water dat in de kleine gleufjes gaat, ging hij onder. Het gaat er gelukkig ook weer snel uit. Na enkele keren lichte ergernis van de zoon. De tweede keer in bad speelde hij verder met zijn "duikboot" en had hij hopen fantasie. Het bederft de pret alvast niet. Geef het zeker nog een tweede kans.
Achteraf is het ook heel snel droog en proper.    

x