Gratis levering in België vanaf €50 - in Nederland vanaf €75 - Afhaalpunt in Lommel

Geboortelijst

Een geboortelijst bij Hannelotje is ideaal als jullie willen kiezen voor ecologische producten voor jullie pasgeboren baby.
En met een geboortelijst maak je het vrienden en familie makkelijk om voor jullie het gepaste geschenk te vinden.

Wij maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek, zo kunnen we samen jullie wensen bespreken, en een helpde hand bieden bij het uitzoeken van de producten die het best bij jullie passen.

Wanneer een geboortelijst samenstellen?
Meestal word dit een 3 tot 4 tal maand opvoorhand gedaan.
Wilt u graag eerder starten met dit toch wel leuke deel van de zwangerschap.
Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

U krijgt na ongeveer 1 à 2 weken uw geboortelijst per mail doorgestuurd.
Deze kan je altijd per mail wijzigen tot op de dag van de geboorte. Met uitzondering op kleding en producten die speciaal besteld moeten worden, deze kunnen niet geschrapt worden(*). U kan uiteraard altijd kleding/artikelen toevoegen, mits inachtneming van de leveringstermijn.

Rond de geboorte van jullie kindje(s) zet ik alle gekozen artikelen klaar in onze ruimte.
Zo kunnen jullie familie, vrienden, kennissen, .. persoonlijk hun cadeautje op afspraak komen kiezen.
Is het voor bepaalde personen niet mogelijk om deze persoonlijk te komen kiezen?
Er komt op onze webshop ook een aparte pagina met de naam van jullie kindje(s) met daaronder de door jullie gekozen artikelen.
Zo kan er onmiddellijk online besteld worden en gekozen worden voor afhaling (op afspraak) of levering bij het door hun gekozen adres.

Een geboorte is natuurlijk een bijzondere gebeurtenis, daarom krijg je bij de geboorte van jullie kindje(s) ook een mooi geschenkje.
En daar bovenop ook shoptegoed ter waarde van 10% op de totale som van de verkochte artikelen (niet geldig op verzendkosten). Dit op voorwaarde dat er min. 10 items van je geboortelijst verkocht werden voor een min. totaalbedrag van
€ 500 (deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen en acties).
Dat bedrag krijgen jullie dan in de vorm van een cadeaubon, deze blijft 6 jaar geldig, dit omdat we kleding verkopen tot maat 116 (+/- 6jaar).

De afsluiting
Deze gebeurd ongeveer een 2-tal maanden na de geboorte. De meeste cadeautjes worden meestal ook de eerste weken al gekocht. Na die periode sluit u, op afspraak , uw geboortelijst af. Er is geen aankoopverplichting voor de resterende artikelen van de lijst. Behalve voor kleding of speciaal bestelde goederen ((*)of u moest akkoord gaan, bij samenstellen van de geboortelijst dat de speciaal bestelde goederen pas effectief besteld worden als iemand deze wil kopen. U ontvangt deze dan niet onmiddellijk maar hebt dan ook geen aankoopsverplichting). 

x